8.6.07

Tekis mieli

Tekisi mieli hautautua syvälle peiton alle piiloon pahalta maailmalta ja typeriltä kyselyiltä ja "kivoilta" ilmoituksilta "tiesitkö, että... " En, eikä kiinnosta! >: Onneksi ei ole sentään sukujuhlia tiedossa tänä kesänä!

Mut ei voi, koska huomenna on KIP!

Vietiin tänään vene turpoamaan, ja tietysti unohdettiin ottaa kamera vesillelaskuun mukaan! Viime päivät olen puuhastellut lähinnä pihan parissa, mitä nyt saanut pisteltyä muutaman piston ristiin.

7 kommenttia:

 1. Hekla8.6.07

  Joo suku on joskus (useinkin) pahin :-/. Jaksuja!

  VastaaPoista
 2. Joo, suku..... Meillä on ehkä jotkut sukujuhlat kummisetäni luona... pitää keksiä joitain hyviä suuntukkimis-repliikkejä....

  VastaaPoista
 3. Joo-o, ihmisillä tuppaa yllättävän usein olemaan tuo sosiaalinen intelligenssi todella huippuluokkaa. Sanoisin, että älä välitä, ne ei vaan tajua mistään mitään, mutta kun tiedän, että sitä välittää kuitenkin. Joskus välittää jopa siitä, mitä luulee/"tietää" jonkin ajattelevan, kaikkea ei tarvitse aina edes möläyttää ääneen.

  VastaaPoista
 4. Voi että... Voimia *hali*!!!

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia myötätunnosta, Ihanat! :)
  Tähän asti olen vastauksena hymyillyt ja räpsytellyt silmiäni kuin Mansikki kesälaitumella! :P

  VastaaPoista
 6. Minä olen noihin kyselyihin ottanut tavakseni paukauttaa suoraan vastaukseksi, miten asiat meillä ovat. Ovatpa kyselijät menneet sen jälkeen hiljaiseksi. Ei oikeasti kenenkään toisen asia ole huomautella, milloin olisi "oikea aika" tehdä mitäkin, ihan niin kuin aikuiset ihmiset eivät itse ymmärtäisi tai tietäisi mitä haluavat ja miten luonto toimii. Meillä on vielä niin älytöntä ollut se, että vuosia sitten kerrottiin lähipiirille meidän ongelmista, mutta kun sitten viimein tuo meidän pikkuinen ihme maailmaan saatiin, niin eiköhän kohta alkanut uudestaan se kysely, että "milloinkas te teette sen toisen". Noin pianko ne unohtavat, mitä kaikkea meilläkin tarvittiin, että saatiin ylipäätään se ensimmäinen. :( Ja samat rumbat jouduttiin kokemaan, että saadaan viimein, jos kaikki menee hyvin, "se toinenkin", mitä koko suku tuntuu olevan vailla.

  Oikeasti jaksamista! Yritä keksiä jotain nasevaa vastausta noille kyselijöille. Vaikkapa kun kysyvät, että "no, milloinkas teille...?" niin kysy sinä kysyjältä, että "no, milloinkas sitä sinä olet ajatellut alkaa laihduttamaan/lopettaa tupakanpolton/alkaa kuntoilemaan" jne. ;) Ihan yhtä henkilökohtaisia asioita ne on!

  Äläkä luovu toivosta! :) Minä uskon, että tekin vielä saatte kaiken tämän jälkeen ihanan palkinnon, jonka takia kaikki nuo kyselyt ja muut kannattaa kestää! :)

  Hyvää KIP-päivää kaikesta huolimatta! :)

  VastaaPoista
 7. Voimia! Meiltä ei ole onneksi juurikaan udeltu, mutta odotellaan.. Äiteen päässä alkaa kohta laskukone raksutella, kun alan olla "vanha". minusta ovat niin henkilökohtaisia asioita, haluaa niitä tai ei, ettei kenenkään kuulu niitä udella.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!