20.6.07

SNY syksy 2007

Mietin vielä, lähdenkö mukaan syksyn Salaiseen Neuleystävään. Mieli tekisi kovasti, mutta arveluttaa jaksanko. SNY kestäisi kuitenkin marraskuun loppuun. Toisaalta olisi ihana saada yllätyspaketteja, eikä edelliset SNY:t nyt niin suuria ponnistuksia ole vaatineet -lähinnä kalenterinlukua, minkä paikkakuntalaiset neulojat tietävät olevan minulle vaikeaa.. ainakin kesällä. Syksyllä ja talvella tulee paremmin pysyttyä perillä viikonpäivistä. Toisaalta ärsyttää Postin sponsoroiminen, kun silläkin rahalla saisi itselleen vaikka mitä kivaa. Ehkä osallistun syksyllä johonkin neulevaihtoon, jos joku sellaista viitsii järjestää. Lapasvaihto voisi pitkästä aikaa olla kiva!

4 kommenttia:

 1. Liinu20.6.07

  Minä ajattelin ruveta, jos saan valmiiksi laukkuvaihdon laukun... Mutta älä sure: onhan sinulla julkinenkin neuleystävä.

  VastaaPoista
 2. lapasvaihto olisi kiva, mukaan lähden kuka sitten järjestääkn:-)

  VastaaPoista
 3. Mietin myös, ja päätin lähteä mukaan - syksy on pitkä, pimeä, rankka töiden puolesta (ennen joulua on 34 tuntia per vko....) eli piristystä kaivataan kipeästi!!! Ja liityinpä äsken tohon Mystery Stole 3:een vaikka olin jo päättänyt etten liity.... Ensin kuitenkin Pyörä huivi ja Mystery Shawl ja jotain muuta...

  VastaaPoista
 4. Minäkin vielä mietin tuota syksyn Salaista. Uusi työ on alkamassa ja sen myötä kiireet, mutta toisaalta...

  Hyvää juhannusta sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!