19.6.07

Uuhi Ooa

Eli terveisiä hammaslääkäristä! ;) Palasin sieltä yhtä hammasta köyhempänä, mutta joutikin pois, koska ei kuulemma ollut pureva hammas tjsp. Entinen oikomishoidon asiakas ei vähästä hätkähdä.. Hammas lähti irti siististi, vaikka aika isot juuret oli. Ja kuulemma kauniit. No, kyllähän ne juuret minustakin melkoisilta mölpyröiltä näytti, mutta vertailukohtia ei paljon ole..

Uudessa Modassa ei ollut mitään, mikä olisi saanut aikaan hihkumista. Loppukesän tai syksyn työneuleeksi olisi kiva neuloa Kamenasta 3/4-hihainen kietaisuneule. Mutta onko se sittenkin liian kuuma? Vaaleanharmaan värin sijasta halajan vaaleanvihreää tai ihan tummanharmaata.

Muutkin Lea Petäjän suunnittelemat mallit vaikuttivat kivoilta, mutta ehkä ne ovat kuitenkin vielä enemmän äitini tyyliä. Anchorin virkkausmallit olivat suoraan sanottuna kamalia! Marinkin mainitsema virkattu mekko + toppi-yhdistelmä oli kaunis, mutta tarkoitettu ilmeisesti jollekin muille kuin Oikeille Naisille (täällä myös entinen vähäsyömänen, paino sanalla entinen! :D)

Mutta mitäpä mahtaa Kirsti-täti sanoa tähän unikkojakkuun? ;)
Mekon malli on kiva, mutta miksi se on menty pilaamaan kenties maailman rumimmalla kuosilla?! Mekon alle voisi vielä pukea toisen inhokkini, tasaraitapaidan.. Yök! :oksennusio:

Onneksi noita UFOja sentään riittää!


(Jokohan olisin purrut tarpeeksi kauan tätä saamarin rättiä suussa...)

14 kommenttia:

 1. Kääk, hampaanpoisto! Koita kestää! Minulta jouduttiin vetämään viime kesänä pois hammas, jolle oli vasta aloitettu juurihoito. Silloin turposi poski ja alaleuka ja jo jännitti turpoaako koko nielu. Ei kiva. Onneksi en joutunut sairaalaan. Kaiken huipuksi äitini oli kuollut edellisellä viikolla...
  Siis koita kestää!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tiina vinkistä! Itse en tuota ehtinyt vielä katsoa... Juuri on parhaillaan puikoilla Samos-jakku.

  VastaaPoista
 3. Kirsti-tätin hyväksyntää en minäkään lehden sivulla nähnyt, joten oletan että sanomista tulee.. Tuntuu kyllä pöljältä että melkosuuri käsityölehti jättää tekijänoikeudet noin vaan sivuun!

  VastaaPoista
 4. Eipä ole Marimekolla tuollaiseen puuttumista, koska kyseessä ei ole myytävä tuote, vaan ohje, johon käytetään nimenomaan Marimekon kangasta eikä sen kopiota eli lisää välillisesti heidän myyntiään. Kai niitä kankaita johonkin saa käyttää...

  VastaaPoista
 5. Iik, minun pitäisi mennä heti juhannuksen jälkeen hammaslääkäriin; pelottaa jo valmiiksi :(

  VastaaPoista
 6. Mun inhokki on kans tasaraita-paita ?

  VastaaPoista
 7. Multa leikattiin viime viikolla pois kaksi viisuria ja oli se kyllä ihan kamalaa. Nyt ne kaikki on onneksi otettu pois eikä tarvitse enää sitäkään pelätä. Huomenna tikit veke ja se on sitten siinä!

  Se unikkomekko oli kamala, lähinnä sen unikon takia...:) Marimekon nykylinja ei oikein miellytä mua, koska kaikki kuosit (etenkin unikko) ryöstöviljellään niin loppuun, että niitä vilisee ihan joka paikassa vastaan. Raidat on ok.

  Mä ajattelin, että siitä toppi+hame-yhdistelmästä vois toteuttaa sen topin. Hameeseen olen luultavasti liian muhkea...:)

  VastaaPoista
 8. Lankakomero: Mutta Kirsti-täti on ennenkin puuttunut Unikko-kuosin käyttöön. Tuskin ainakaan saa käyttää unikko-nimeä.. Tuulia ei ainaskaan saa! :P

  Unikkokuvioisia muovisia piraattilaseja oli muuten myynnissä Carlssonilla. Kuvio oli ihan tismalleen sama..

  Ei asia minua häiritse, mutta huvittaa lähinnä sen Tuulian episodin takia... :D

  VastaaPoista
 9. Tuulia oli itse maalannut ne unikot, joihin Marimekko puuttui. Tässä mekossahan on käytetty Marimekon kangasta eli ei ole sama asia. Miksi puuttuisivat oman kankaansa käyttöön, kai heilläkin tarkoituksena on myydä noita kankaita.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi19.6.07

  Jos viitsit niin tuo, olen sellainen "hiiritäti" siitä pupusta voi tehdä hiiren .

  VastaaPoista
 11. Anonyymi20.6.07

  http://www.atantaide.net/web/index.php?Muita_askarteluja

  VastaaPoista
 12. Anonyymi20.6.07

  Vinkkasit Neulomossa, että Suuren Käsityölehden parin vuoden takaisessa numerossa on ollut okje ommeltuun pupuun. Mistähän SK:n nrosta sen pupun ohjeen löytäisi?

  VastaaPoista
 13. Pupujen ohje löytyy SK 4/2003

  VastaaPoista
 14. Anonyymi20.6.07

  Kiitos nopeasta vastauksesta. Lähdenkin heti kirjastoon...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!