24.7.07

Hamsterin muisti

Lankahamsterilla on lyhyt muisti.. Multahan löytyy kotoa iso satsi Rowanin eripaksuisia villalankoja. Rowanspun 4-ply taitaisi olla aika lähellä Florican paksuutta, mutta menekki arveluttaa. Olen ajatellut neuloa niistä lyhyitä villapuseroita tai neuletakkeja, joten lanka ei välttämättä riitä pidempään persauksen peittävään neuleeseen. Niin että MinnaR, paljonkos sitä Floricaa upposi Idän neitoon?

Tummanharmaata olisi varmasti tarpeeksi, koska sitä on ostettu miehen puseron tarpeet. Ruskeaa, violettia ja petrolinväristä on naisen kittanapuseron tarpeiksi. Mutta ei riittävästi. Tietysti lankaa voisi aina tilata lisää, mutta onkohan se nyt niin järkevää, vaikka sitä saisikin halvalla? :)

Lankalaatikkoa on hyvä penkoa, kun mies on takapihalla mustikassa. Mutta jospa silti edes olisin yrittävinäni neuloa ja kasata keskeneräiset loppuun ennen kuin haaveilen suuremmasta urakasta..


3 kommenttia:

 1. Anonyymi25.7.07

  Terve,
  Puntari sanoo, että lankaa on neuleessa 455 g eli yllättävän vähän. Neuloin 3.5 mm puikoilla ja ohjeen suurimman koon mukaan. Neuletiheys oli kuitenkin ohjeesta poikkeava eli 24s/36krs=10cm. Olen kokoa 42/44 ja tuo on ihan reilun mittainen niin hihoista kuin helmastakin.

  Terv, MinnaR

  VastaaPoista
 2. Kiitos Minna! Aloin jo eilen neuloa Rowanspunista myös suurimmalla koolla, mutta puikot on kokoa 2½. Tiheys on suunnilleen sama kuin sinulla, joten eiköhän siitä hyvä tule. Ja langankin pitäisi riittää! Kiitos paljon avusta!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi27.7.07

  No, eipä kestä. Mieltä jäi kaivelemaan tuo lause, että Rowanin lankoja olisi tarjolla halvalla?! Jossakin juuri nyt vai vaan noin yleensäkin?

  MinnaR

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!