8.12.07

Tylsä teksti

Blogitylsyys jatkuu, sillä mielessä on viime viikot ollut jotain ihan muuta kuin neuleet tai neuleblogi. Isä oli reilu viikko sitten autokolarissa. Enkeleitä oli matkassa, sillä vain käsi murtui. Tai vain ja vain, koska toinenkin käsi on loukkaantunut n. 15 vuotta sitten.

Joululahjaneuleet eivät sattuneesta syystä ole juuri edistyneet. Töiden jälkeen on ollut a.) kiire b.) lamaannuttava väsymys c.) supisteluja tai muita kipuja. Kohtia a-c vapaasti varioiden. Valmistuneista neuleista en näytä kuvia, tai ehkä Rävellän niitä jahka viitsin. Makepeacelle kuitenkin tiedoksi, että pistä perhoset puikoille vaan! ;)

Mutta on tässä ilonaiheitakin:
Meillä on uusi sohva, kiitos veronpalautusten! Tosi luksusta on, että nyt mahdumme kaikki (minä, maha rv 27+0, mies ja kissa) makaamaan oikosenaan sohvalleen.

4 kommenttia:

 1. Voimia ja jaksamista kaikesta mustasta huolimatta.
  Enkeleitä myös sinun ja pienen matkaan.
  Heti tulin katsomaan mitä kuuluu, kun huomasin sinun päivittäneen.

  VastaaPoista
 2. oho, niin se aika kuluu... sullakin on viikkoja jo noin kivasti ;) No, onhan se meidänkin pikkumies jo kohta kuukauden... Mukavaa joulun odotusta sinne päin!

  VastaaPoista
 3. Haa, siellä ollaan jo kunnolla yli puolenvälin. :o) Voimia, sekä sinulle että isällesi.

  Saa nähdä, koska perhoset pääsevät puikoille. Täälläkin päässä alkaa olla lamaannuttava väsymys ja neuleplääh vielä siihen päälle. Tai mieli tekisi, vana kun ei yksinkertaisesti jaksa. Onneksi joulun aikaan on talvilomaa..

  VastaaPoista
 4. Anonyymi12.12.07

  Kurkistamassa pitkästä aikaa..:)

  Ihania luomuksia olet saanut aikaan! :)

  Voimia ja jaksamisia sinne..<3

  Ja tietenkin hyvää joulun odotusta..

  Pupupupuna ja Nuppu rv 39+2 <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!