15.1.08

Kaunotar

Siis en minä, sillä en edelleenkään (klo puoli 4) ole saanut kammattua hiuksiani. Yöpaidan, ihanan punaisen Nanson omppupaidan) sain sentään vaihdettua pois päältä, kun Pirre ilmoitti tuovansa Tinttamarellin arpajaisvoittolangat -kaksi kerää vaaleanpunaista Hugia, koska masuasukki on kuulemma tyttö!

Kaunotar on uusi knit along, jossa on tarkoituksena neuloa lankavaraston häpeäpilkuista ja kammotuksista jotain kaunista. Harkitsen osallitumista, sillä se edellyttäisi lankavaraston penkomista. Jos onnistun kurottelemaan ylähyllyn perimmäiset lankalaatikot (miehen apua en kehtaa pyytää, koska silloin hänelle paljastuisi koko karmea totuus) niin osallistun. Uusi SNY houkuttelisi myös, mutta sen taidan jättää väliin, koska luultavasti maaliskuussa on yllätystä ja lahjaa omasta takaa.. :)

Tänään on tullut myös shoppailtua netissä. Kimppatilauksena 90 euron edestä lankoja Kurkkupaikasta. Ja vaikka Agrimarketista saisi Bonusta, niin taidan silti tilata imetysliivejä Figleavesilta.

Eilen kävin fysioterapeutilla ja tuloksena oli, etten pääsisi kantakirjaan! :D Selästä löytyi vika, jota olen osannut ennakoidakin. Oikea jalka vinksottaa vähän ulospäin ja se aiheuttaa lantion kääntymisen ja selkäkivun. Kiitosta sain hyvästä kropanhallinnasta (ei kyllä siltä just nyt tunnu..) eli vatsatanssista on ollut hyötyä. Normaalia raskausajan selkäkipua tämä ei ole, eikä lantiovyöstä sen takia ole apua -muistan kuulemma automaattisesti ketkauttaa lantion oikeaan asentoon eli en kulje selkä kaarella ja maha pystyssä (tai sitten nää tissit vetää minut automaattisesti oikeaan asentoon.. ;P)

Valokuvia ei vieläkään, hypin neuleesta toiseen ja tänään aloitin lahjaneuleen. Nyt tää menis leikkimään hyvää ja ahkeraa vaimoa ja tekis näille ruokaa (ja laittais tiskit koneeseen).

Kiitokset kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille! TeeMunPäivää mietin vähän myöhemmin.

7 kommenttia:

 1. Sinulle on mahtavasta blogista tunnustus sivuillani! Onnea prinsessan odotukseen vielä näin loppumetreille t. kahden prinsessan äiti

  VastaaPoista
 2. Mukavaa ja rauhallista odotusaikaa :) Lanka ilahduttaa aina, oli se minkä väristä vain...

  VastaaPoista
 3. Jotakin kivaa haluisin sanoa,mutta ei tuu yhtään loistavaa,kannustavaa,hyvää toivottavaa ajatusta,joten hei vaan!

  VastaaPoista
 4. Hei, onpas kurjia vaivoja! Intersportista saa semmoisia oman jalan mukaan tehtyjä pohjallisia kenkiin ja niistä on kuulemma suuresti apua jalan virheasennoista johtuviin selkävaivoihin.

  VastaaPoista
 5. Onnea maailman ihanimman "SNY-paketin" odotukseen! :) Tuo Kaunotar kuulostaa hauskalta...

  VastaaPoista
 6. Ei kannata yhtään potea huonoa omaatuntoa siitä että on kotona yöppärissä ja hiukset kampaamatta. Kyllä sitä ehtii taas tuotakin tehdä.

  VastaaPoista
 7. Tiina: Miulla oli itse asiassa aika anarkistinen olo eilen! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!