7.7.09

Neuleita kasvivärjätyistä

Pari viime päivää olen ollut tekemisissä villan kanssa, tosin mineraalisellaisen. Ja se kutittaa aivan kamalasti - sen olin autuaasti unohtanut muutamassa vuodessa. Mökkiraksamatkoilla sain jopa neulottua hieman autossa, koska Aaro oli mummolassa hoidossa.

Ensiksi takki Aarolle kasvivärjätyistä Floricoista. Kertaalleen jo neuloin takkia tähän asti, mutta purki tuli, vaikka tiheys täsmäsi. Katsoin Garnstudion ohjeesta mitat vain sentteinä -Aaron (1v 4 kk) koko 86 cm vastasi ohjeessa 2-3 v. Oli tulossa hieman liian iso neuletakki... Tulossa kuitenkin kaarroketta ja kirjoneuletta tylsän sileän jälkeen.Sain vihdoin ja viimein aloitettua sukat itselle Sock Innovation-kirjasta. Mallina Bex ja lankana itse lupiinin kukilla värjätty Trekking.Ja nyt täytyy lopettaa, Tuho iski jo ja sai aikaiseksi miehen työläppärin näyttöön kivan lommon. KnitPicksin puikkomitta on vaarallinen ase -Finnairille tiedoksi!

9 kommenttia:

 1. Juu, mineraalivilla on kutittavuudessa omaa luokkaansa :)) kerran muksuna kokeilin ja siitä lähtien en ole hanskoitta koskenut.

  VastaaPoista
 2. Herkullisen näköisiä neuleita tulossa.

  VastaaPoista
 3. Villapeikko: Jep, oli ihan hyvä, että oli vähän viileämpi päivä, että voi pitää pitkähihaista. Silti ranteet ja kaula kutisi.. :(

  Seijap: Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Kivan väristä vihreää.

  Minun poikani (2v 8kk) mahtuu edelleen koon 86 cm vaatteisiin. Kummia on kauppojen koot.

  VastaaPoista
 5. Hyvät värit oot saanut aikaiseksi. Kirjoneuletta, hmmm...

  VastaaPoista
 6. Ihania värejä oot keitellyt. :)

  VastaaPoista
 7. Kauniita nuo värit.
  Koot ovat ihan mysteereitä ainakin isoäideille!
  Kiitos kommentista!

  VastaaPoista
 8. Oi mitä ihanuuksia blogistasi löytyykään! Kiitos käynnistäsi katsomassa minun vaatimattomia sukkiani!

  VastaaPoista
 9. Mineraalivilla on ainoa villa, joka tähän ikään mennessä on kutittanut minua. Kaunis mallineule tuossa alemmassa ja ihana väri on lupiineista lähtenyt.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!