31.10.11

Vauvaneuleita vielä

Jatketaan vauvaneuleilla. Tammikuussa syntyi pieni sukulaistyttö, jota lahjoin villapeitolla, nutulla, villapöksyillä, myssyllä, lapasilla ja sukilla.

Peitto on neulottu 7 veljeksestä, värenä luonnonvalkoinen, ruskea, petroli ja oranssi. Palasten ohjeet Ravelryn tiskirättimalleista, vauvan jalkaa, koirantassua jne.

Villapöpät neuloin alunperin Venlalle, mutta neidin suurten syntymämittojen ansiosta ne eivät mahtuneet hänelle edes vastasyntyneenä. Onneksi sukulaislikka oli sirompaa tekoa.Ohje: Villapöpät
Lanka: Novitan Puro Takkatuli vähän yli kerä

Puikot: ?


Neuletakin ohje on Garnstudion sivuilta, lankana itse värjätty Novitan Nalle. Tuli aika ihana! Tarkoituksena oli saada auringonkukan sävyjä ja se onnistui aika hyvin. 
Ohje: Garnstudiolta
Lanka: Itse värjätty Nalle, himpun verran alle 100 g
Puikot: kolomoset


Värjäilyjen tuloksena syntyi jonkin verran ihanaa ruskeaa Novitan Woolista. Se muotoutui vauvan asusteiksi.Ohje: Woolly Wormheadin älyttömän hyvä Cubba
Lanka: Itse värjätty Wool
Puikot: 2,5 mm


Lapasten ja sukkien ohje on omasta päästä, kokemuksen mukaan pitkä ja leveä varsi säästää äidin ja lapsen hermoja enemmän kuin lyhyt ja kapea. Siispä tikutin pituutta ihan reilusti ja leveyttäkin riittävästi ulokkeiden päätä kohti kavennellen. Lankana sama itevärjätty Wool.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!