2.12.11

Korrigan

Talven ensimmäisistä lumista saatiin rakennettua lumiukko. Hän sai kaulaansa ihan kunnon kaulaliinan eli sen mikä ensimmäisenä kaapista löytyi. Toinen vaihtoehto olisi ollut Shetland Triangle.. Ukko oli menettänyt päänsä seuraavana aamuna.
 

 Joululahjaneuleita täällä ei esitellä vieläkään, mutta ihan pelkästä lumiukosta ei tarvitse vääntää asiaa. Minusta tuli marraskuun lopussa täti pienelle poikalapselle. Hän sai lämmikkeeksi Korriganin.


Ohje: Korrigan, koko 6 kk (n. 3 kk sopiva)

Lanka: Itse värjätty Novitan Tico Tico 77 g 
Puikot: 2,25 mm
 
Neuletakkiin valitsin suosiolla hieman suuremman koon, 6 kk, koska arvelin mitoituksen olevan pieni. Ja olisihan takki joka tapauksessa joskus sopiva. Tiheyttä en tarkistanut enkä mallitilkkua tehnyt, koska yhdet sukat langasta neuloneena arvelin pääsevän hyvin lähelle ohjeen muistaakseni 29s /10 cm. Tiheyttä en ole tarkistanut vieläkään. Takki on sopiva ehkä noin 3 kk ikäselle lapselle, tai sentteinä 62/68 kokoisia vaatteita käyttävälle. Hihan pituus oli ohjeen mukaan koossa 6 kk 14 cm, mikä jo antoi aihetta olettaa, ettei ihan potrien poikien vaatteesta ollut kysymys. Tein neuleen ohjeen mukaan ja ihan sopusuhtaiselta tuo 14 senttinen hiha näyttää. Tosin se ei ehkä mahtuisi puolivuotiaalle. Ranskalaiset vaatekoot.. 

 Palmikot ovat kuitenkin kauniit. Ja nappeina tylsät tavalliset halpisnapit, tarpeeksi pienet. Hän sai myös alpakkaisen hatun. Mallina Woolly Wormheadin loistava Cubba. Kolmas sellainen.

 Malli: Cubba
Lanka: Artesano Hummingbird 
Puikelot: 3 mm


Hyvää joulunodotusta blogin lukijoille! Taiteilijana Aaro 3,5 vuotta. Kuvassahan on siis joulukuusi..


Seuraavassa postauksessa saatetaan sivuta rukkeja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!