19.8.14

Sukkapläjäys

Hei, se bloggaa sittenkin! 

Blogin päivittäminen on vaan jäänyt ja jäänyt ja käynyt lopulta ylivoimaiseksi, koska kaikkia valmistuineita neuleita ei saisi samaan postaukseen. No härkää sarvista ja niin eespäin, tässä tulee sukkia. Onneksi on Ravelry, josta voi luntata!

Omille ja vieraille lapsille on valmistunut muutama sukkapari. Tässä nyt ainakin ne, jotka olen muistanut kuvata: 

Isoimmasta kuvasta alkaen myötäpäivään: Sukat nostetuilla silmukoilla Stepistä, Broken Seed Stitch Fabelista, Sukat jämälangoista, 48/6 -sukat itsevärjätyistä Nalleista, Jämäraitasukat ohuista sukkalangoista (Väiskiä ja itsevärjättyä), Saartje's Booties itsevärjätyistä ohuista sukkalangoista, Raitasukkia Nalleista ja taas yhdet jämäraitasukat ohuiden sukkalankojen jämistä.


Ja sitten läjä aikuisten sukkia:

Ylärivi vasemmalta: Exotic Whirlpool Regiasta, Joulukalenterisukat, Laulujuhlille Sortavalaan.
Alarivi vasemmalta: Rhombus itsevärjätystä, Marimekkohenkiset sukat 7 veljeksestä, Urhot 7 veljeksestä. 


Oma suosikki on ehdottomasti nuo Laulujuhlille Sortavalaan -sukat, jotka testineuloin Sukupolvien silmukat -kirjaan. Kerrassaan ihana malli! Jos et vielä ole tutustunut kyseiseen kirjaan, niin suosittelen lämpimästi! Kirjassa on todella kauniit kuvat ja lukemista riittää, vaikka et yksiäkään sukkia tai lapasia kirjan ohjeiden mukaan tulisi koskaan neulomaan. Ei sillä, etteikö kirjasta tekisi mieli neuloa ihan kaikki mallit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!