16.11.14

Black Hole Sun

Uusin Ulla on ilmestynyt! Teemana kymmenvuotisjuhlanumerossa olivat ikivihreät ja parhaat hitit ja mukana on myös suunnittelemani huivi, Black Hole Sun. Kuvista saa kiittää ihanaa ja taitavaa neuleystävää!


Ihastuin pitsikuvioon Barbara Walkerin kirjassa ja halusin käyttää sitä huivin reunuksessa. Pitsikuvio näyttää auringolta ja musta lanka toi mieleen Soundgardenin samannimisestä kappaleen Black Hole Sun. Huivi on neulottu sileää neuletta raidoittaen kahdella värillä. Neuloin huivin Dropsin Alpacasta ja menekki oli melko tarkalleen 150 g, muutama gramma jäi yli kumpaakin väriä. Kokoa huiville tuli riittävästi, siipiväli on noin 160 cm.
Ullaa varten kuvat otettiin tuulisella Aavarannalla Joensuussa. Taitava kuvaaja sai vangittua hienosti huivin liikkeen tuulessa.Pidän huivista todella paljon. Seuraavan voisi neuloa ehkä kolmivärisenä tai sitten yksivärisenä raidoittuvasta. Tai raidoittuvaa ja yksiväristä yhdistellen. Tai ehkä aina oikein -neuletta, koska pitsikuviota voi käyttää kummin päin tahansa.. Kunhan nyt ensin näistä joulukiireistä selviydyn.

4 kommenttia:

 1. Upea huivi - ja biisikin on hyvä :)

  VastaaPoista
 2. Työnimenä oli Kantri Helenan Vasten auringonsiltaa, mutta tuli aika mustia aurinkoja.. :D

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi, kärsin opparinteon aiheuttamasta ajanpuutteesta, harmittaa ihan hitokseen kun ei vaan ehdi heti pistämään kaikkea ihanaa puikoille!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Niina ja tsemppiä loppurutistukseen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!