13.2.15

Iitan kyökissä

Kirsten Kapurin suunnittelema Ida's Kitchen Hat oli houkutellut jo pitkään ja kun sain ohjeen SYTtinä Tui:lta, niin eihän siinä muu auttanut kuin laittaa pipo puikoille!

Tämän vuoden tavoiteena on ollut neuloa mahdollisimman paljon oman lankavaraston langoista ja sekä Ravelryn että ihan fyysisen neulekirjaston ohjeista. Lankana käytin Cascade 220:n jämiä ja vielä korkkaamattomia vyyhtejä sopivissa väreissä. Ihan täysin mieleni mukaisia lankoja ei varastosta löytynyt, mutta alkuperäisen ohjeen seitsemää sorttia kuitenkin.
En nyt tiedä, tuliko tästä keski-ikääntyvän tätylin wannabe-hippipipo vai ihan cool ja eri hieno. Omasta mielestä jälkimmäistä. Pipon korkkaus kirjastoreissulla ei saanut aikaan kirjastontädissä naurunpyrskähdyksiä, mutta toisaalta olen tainnut siellä asioida joskus kuollut kala päässä, joten se e ehkä kerro mitään.
Neuloin pipon ohjeen suositusta reilusti pienemmillä puikoilla. Pipo venähti kastelussa ja on nyt sopiva, mutta ehkä haluaisin vielä sellaisen ihan lörppämallisen pipon. Jos vaikka vähän vähemmillä väreillä? Oliivinvihreä houkuttaisi, mutta ne on oikeastaan varattu villatakkiin. Harmaata, valkoista ja..? Hatusta lisää Ravelryssä.


6 kommenttia:

 1. Neulot äkkiä sen neuletakin niin tiedät jääkö jämiä pipoon asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nokun nokun olisi pari muuta neuletakkia tulossa puikoille ennen sitä! :D Mutta tiedänpä ainakin mitä teen jämälangoilla!

   Poista
 2. Tuollaset työt on just hyviä joihin saa käytettyä jämälankoja. Kivan näkönen pipo, tullee mieleen revontulet ja lappalaiset. :)

  VastaaPoista
 3. Suunnittelin jo neulovani vastaavanlaisen ohuemmista jämälangoista vähän suuremmalla silmukkamäärällä. Lapsille voisi kokeilla ihan ohjeen mukaisia silmukoitakin.

  VastaaPoista
 4. Tuossa on jotain lappalaista minunkin mielestäni. Hauska! Saahan sitä olla väriä piristämässä!

  VastaaPoista
 5. Oikein kiva tuli! Ihanat värit oot löytänyt tähän! Mut sullahan on tunnetusti hyviä jämiä =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!