3.3.15

Jämälangoista

Helmikuussa valmistui vielä toinen Ida's Kitchen -pipo, tällä kertaa esikoiselle. Tykkää kovasti ja kuulemma eskarissakin oli pipoa kehuttu. Pipon alla oleva tähtikuvioinen kypärämyssykin on omaa tuotantoa. Samalla mallilla ommeltuja on esikkoisella kolme kappaletta, mutta kaikki tuntuvat olevan aina kadoksissa.. Pipo on neulottu samoista Cascade 220:n jämistä kuin aiemmassa postauksessa oleva oma pipo, mutta tässä on käytetty vain kolmea väriä.Tytär valitsi itse värit lapasiin. Ohjeeseen otin mallia Sukupolvien silmukat -kirjan Evakkomummon linnunsilmälapasten ohjeesta. Silmukoita on lapasissa 40 ja ne ovat juuri sopivat neljävuotiaalle. Lankana näissä on vanhan merinovillaisen Novita Woolin jämiä, violetti taitaa olla Gjestalin Maijaa. 


Kivat tuli, voishan tällaiset tehdä itsellekin. Fingering-paksuisten jämiä olisi enemmänkin. Tosin esikoinen jo valitsi värit omiin lapasiinsa ja hänellä taitaa olla akuutimpi lapaskapelo! Tällä hetkellä puikoilla on tosin Casual Lace -neuletakki harmaasta Cascade Heritage Sockista. Jos sen saisi valmiiksi ennen pakkausrumbaa.. 

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva tuli tuosta piposta ja lapasista! Hyvä värisilmä neidillä =) Mun on kanssa pitänyt kokeilla tuota ohjetta lapsiin mut en oo vielä ehtinyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä tosi kiva malli neuloa! Itselle pitäisi neuloa lapaset sukkalankojen jämistä ja tietysti joka raita eri värillä! Pilkkuraita antaa kivasti ilmettä, kirjassa tykkäsin eniten niistä, missä pilkut oli neulottu poikkeavalla värillä, punaisella ja turkoosilla.

      Poista

Kiitos kommentista!