20.3.15

Pieniä tarpeellisia

Huomasin taas lapasten ja sukkien kutistuneen ja mustan aukon syöneen parit niiltä viimeisiltä sopivilta. Tuumasta toimeen siis ja kasvunvaraa sen verran, että pitäisi sopia syksylläkin.


Raidallisissa lapasissa ja sukissa lankana Regian 6-säikeinen Stripemania värissä Leaves. Olipa nopea neuloa pitkästä aikaa noin paksusta langasta! 

Tähtilapaset ihan omasta päästä. Värit valitsi esikoinen. Oranssi on Lanettia, valkoinen ja sininen jotain vauvamerinoa ja musta ilmeisesti vanhaa merinovillaista Woolia. Jämälankojen hyötykäyttöä siis!  


Tytär sai valitsemillaan väreillä Evakkomummon linnunsilmälapaset Sukupolvien silmukat -kirjasta. Aika hempeät! Näissäkin lapasissa langat jämälankalaatikosta. Merinovillaista hyvin marinoitunutta Novitan Woolia ja violetti varmaankin Maijaa. Blogiystävä kertoi, että hänellä on kapelo villasukista. Minulla oli täydellisen väristä Louhittaren Luolan Väinämöistä värissä Villiviini. Mallin valinta tuotti hieman ongelmia, mutta lopulta päädyin TiiQ:n Oi ihana toukokuu -sukkiin. Koko on hieman isompi kuin oma jalka, siksi malli ei pääse kunnolla esiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!