16.9.15

Oikein, nurin, oikein, nurin

Tiedättekö, aika kuluu varmasti sitä nopeammin mitä vanhemmaksi tulee! Toissapäivänä havahduin siihen, että minulta on lukematta Kaisa Ikolan, nyk. Viitalan kirjoittama neuleromaani Oikein nurin! Eihän siitä nyt niin kauan ole, kun se ilmestyi, ihan äsken vasta, eiku 2011. Kaisalta ilmestyy parhaillaan blogimuodossa uusi tyttökirja Koivurannan Grace. 

Kirja on ilmestynyt vain verkossa ja sen saa itselleen pdf-muodossa, kun laittaa Kaisalle sähköpostia. Edellytyksenä on osallistuminen johonkin hyväntekeväisyyteen. Laitoin itse hieman rahaa Suomen Pakolaisavun lukutaitokampanjaan, koska kouultus ja varsinkin naisten ja lasten koulutus on sydäntä lähellä. Lukeva äiti laittaa todennäköisesti lapsensakin kouluun. Kampanja on voimassa syyskuun loppuun, ja vaikka alin tavoitesumma on saavutettu (ilmeisesti eilen), kannattaa toki osallistua! 

Latasin tiedoston puhelimeeni eilen ja luin sitä koko ajan, ruokaa laittaessa, lapsia nukuttaessa, imettäessä ja tietenkin neuloessa (en sentään vessassa). Valmista tuli illalla. Aika koukuttava romaani siis! Juonta en aio tässä kertoa, mutta suosittelen kirjaa lämpimästi, erityisesti hyvän teen, suklaan ja helpon neuleen kera! Ja helposta neuleesta puheenollen. Aloitin Tiina Kaarelan Puikkomaisterin sukkakirjasta Loistavat niitys-polvisukat. Ihana malli, mutta kyllä kirjoneule vaatii täyden keskittymisrauhan. Neljä lasta ja viisi syliin kiipeilevää kissanpentua eivät ainakaan jouduta projektia. Luvassa siis täydellisen ihanat polvisukat syksyksi 2025! 

..tai ehkä vähän aiemmin, sen verran koukuttava ohje on. Tarvitseeko ihminen yöunia? 


1 kommentti:

Kiitos kommentista!