21.10.15

Vähän lisää ompelua

Eikä mitä, olenhan minä ommellut tänä syksynä enemmänkin. Tosin vain lastenvaatteita, jotka menevät suoraan käyttöön ja siksi unohtuvat raportoida.


Venla sai PaaPiin Pesue-kuosista mekon, johon tein taskut sivusaumaan. Taskupussin kangas on harmaata PaaPiin Herttasta, taitaa jopa yksi sydän olla sattunut näkösälle.. Leggsut myös itse ommellut, Kestovaippakaupan pilkkutrikoosta. 


Aaro sai dinosauruspuseron. Kangas digitrikoota jostain nettikaupasta. Housut viime syksyksi ommellut velourpöksyt. Ja huom! aplikointi esittää oravaa, ei kakkapökälettä! 


Antti ja Toivo samistelevat volkkaripaidoissa. Kankaan ostopaikkaa en muista, arvelisin Lasten Taikamaata tai Tyyne-Esteriä. Kangas ostettu alkukesästä, joten hyvin mahdollista, ettei sitä enää löydy. Poikien paidoissa koko 98 cm. Antille sopiva, Toivolle vähän reilu. Antilla jalassa ruskeat Aaron vanhat velourhousut, jotka on myös itse tehdyt. 


Sukulaisvauva sai lahjaksi kaksi settiä. Koko taisi olla 62 cm. Kaavana Ottobren Sausage Dog, jossa on kiva pääntie. Volkkarikangas tulikin esiteltyä jo edellisessä kuvassa. Harmaan bodyn kangas on PaaPiin Siiri Keinuu-trikoota.  


Ruskeissa housuissa vilahtaa PaaPiin nimikointinauha, josta olen leikannut lapun. Ostin FB:n Saumanvara-ryhmän innoittamana Lidlin leimasinsetin, jolla saa kätevästi nimikoitua lastenvaatteita ja painettua lappuun vaikkapa vaatteen pesuohjeet. Jälki ei ole mitään maailman siisteintä ja hienointa, mutta pesua muste on kestänyt kohtalaisesti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!