21.10.15

Pöllöpeitto

Virkkasin sukulaispojan ristiäislahjaksi Owl Obsession -peiton Nalle-langasta. Peitto oli tosin aloitettu jo reilu vuosi sitten eräälle toiselle vauvalle, joka sitten saikin jotain muuta. Tämä oli jo toinen peitto tällä ohjeella, se ensimmäinen valmistui reilussa viikossa. Liekö sitten sukkien tapaan kyseessä toisen peiton syndrooma?


Peitto valmistui kuin valmistui, puoli yksi ristiäisiä edeltävänä yönä. Eikä tarvinnut edes päätellä langanpäitä ajomatkan aikana! Kuva on napattu pikaisesti ennen paketointia ristiäisaamuna. 
Peitto on melko helppo virkattava ja ohjeessa (Ravelryssä, maksullinen) on mukana myös kuvallisia ohjeita. Viimeistelyyn kului todella paljon aikaa, langanpäitä riitti ja pienten yksityiskohtien (silmät, nokka, napit) kiinnittäminen oli hidasta. Kaunis siitä kuitenkin tuli ja vaivan arvoinen! Ehkä en kuitenkaan ihan heti aloita sitä jonkun aikaa haaveilemaani samanlaista jättisuurta torkkupeittoa itselle.. 

3 kommenttia:

  1. Ihania ilmeitä pöllöillä :) Olis kyllä ihan maksimaalisen hieno isona peittona. Voi olla, että minultakaan ei ihan heti valmistu...

    VastaaPoista
  2. Nätti! Mä oon kyllä aloittanut ja neulonut ihan kokonaista yhden pöllön =D

    VastaaPoista
  3. Että nää pöllöpeitot on sit hauskat, oma vielä roikkuu to do-listalla...

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!