29.2.16

Upper East Side


Selfieiden ottaminen on aika hankalaa. Tiedättehän, pitäisi pystyä samanaikaisesti hallitsemaan teknistä laitetta, piilottamaan kaks... kolmoisleuka, hymyilemään ja asettelemaan silmälasit niin, että silmät näkyvät. Ihan mahdotonta. Ei paljon naurata! 
Olisko hiukset auki kivempi. En kyllä hymyile. Sit näkyy tuo hevoseen törmännyt etuhammas.


Paskan marjat! Ihan tylsiä kuvia! Sain hyvän idiksen... Heittäydyn hankeen. Ei mennyt ihan putkeen.Ylimääräiset karvat pois naamalta. Iih, kun on kylmää lunta! 
Noh, esitetään nyt kuitenkin kameralle, että tässä on ihan kiva köllötellä. Päässä on sentään lämmin pipo. Se on muuten Joji Locatellin malli Upper East Side ja neulottu Titityyn juhlavuoden langasta Tweetiestä joka on Handun värjäämää. Siinä on merinoa ja kashmiria. Että sopii työntää vaikka pää hankeen.8 kommenttia:

 1. Pipossa on kiva malli ja väri ja mallilla on ideoita vaikka muille jakaa. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
 2. Ihana kuvakertomus! Eikä pipokaan ole hullumpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pipo on vähän turhan reilusta pituudesta huolimatta osoittanut oikein kivaksi käytössä!

   Poista
 3. Ihanan iloiset kuvat ja kiva pipo!
  Mie niin tiiän ton tunteen ittensä kuvaamisesta, huoh. Hyvin sie onnistuit! =)

  VastaaPoista
 4. yläviistosta saa parhaat selehviet (tietää hän joka on perinyt äidin suvun kaksoisleuan) Mutta tuo kissapaita/tunika, aivan mieletön kuosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei riitä käsissä pituus, että saisi niin ylös kuin leuka vaatii! :P

   Poista

Kiitos kommentista!