2.11.08

Käsiraudat

Ei, meille ei ole hankittu piristystä makuuhuoneeseen, vaikka Pirre erehtyi luulemaan (toivomaan) kynttiläkutsuja seksivälinekutsuiksi..Tätä ei saa kertoa lääkärisedille ja -tädeille, mutta fysioterapian lisäksi olen harrastanut myös käsityöterapiaa. Toistaiseksi tosin ilman Käsityöterapeuttien henkevää seuraa. Kättä pitäisi pitää marraskuun loppupuolelleasti kantositeessä, mutta fysioterapeutin suositukseesta roikotan kättä vapaana. Eikös vapaa mobilisaatio tarkoita juuri sitä?

Ja koska neulomistakaan ei erikseen kielletty (pätevä ft, vai mitä? ;P), niin... Tosin mitään vitosen halkoja ja 1 o 1 n-kaulaliinaa kummempaa en kädellä saa aikaiseksi, mutta sentään jotain. Noro-kaulaliinaa brooklyntweedin ohjeella syntyy hitaasti. Melkein pystyn koskettamaan peukalolla nenänpäätä.

Käsi ei ole kaunis. J keksi keinon, jolla kymmensenttinen arpi saadaan näyttämään vähemmän huomiotaherättävältä: minun pitää kuulemma ottaa siihen tuhatjalkaistatuointi!

Käsi ennen:

Ja jälkeen:9 kommenttia:

 1. Minä hain (vain) kortisonipiikin perjantaina kyynärpähän. Sanoin ihan selvästi tohtorisedälle, että olen neulonutkin normaalia vähemmän... Ei se vaan reagoinut, ei kieltänyt käsitöitä. Ehkä se ei kuullut, tai sitten se ei tunne ketään käsityöaddiktia, eikä siis käsittänyt millaisista määristä on kyse.....

  VastaaPoista
 2. Auuuts....pikaista paranemista!!

  VastaaPoista
 3. Tuhatjalkaistatuointi kuulostaa todella hyvältä. Vetoketju voisi olla toinen mahdollinen??

  Varovasti kuitenkin siellä hei!
  (Ainiin, me on ravattu asuntonäytössä ja pank(e)issa. Katotaan mitä tapahtuu, ilmoittelen tupareista!)

  VastaaPoista
 4. Minä komppaan vetskaria. :D Paranemisia sinne!

  VastaaPoista
 5. Auts, sanoo hän joka myös tarttis tatskan ranteeseen arven peitoksi.

  Paranemisia ja tsemppiä!

  VastaaPoista
 6. Pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 7. Auts!
  Otti melkein itseenikin fyysisesti kipeää kun noita ennen-kuvia katselin. Tuntuu aina ihan järkyttävän pahalta kun jonkun luu on pois paikoiltaan. Vaikka hoitsu olenkin, niin tuo on yksi niitä harvoja asioita jolloin tekee mieli kääntää pää pois ja olla katsomatta.

  Jaksuja ja paranemisia!

  VastaaPoista
 8. öööh...oliks seksi jotain syötävää? jos, niin tuun het niille kutsuille ;O).
  vähän on muuten eri mallinen toi käpälä kuvissakin, eikäs vaan livenä. uskon ja toivon siitä kuntoutuvan kuitenkin erinomainen neulomakäsi.

  VastaaPoista
 9. Hmm.. Vetoketju kuulostaa hyvältä! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!