3.12.08

Pari valmista

No johan tuo taas vierähti kuukausi edellisestä blogipäivityksestä.. Sain pojan parikymmentä minuuttia sitten uuvahtamaan päiväunille kahden tunnin väsytystaistelun jälkeen ja nyt alakerrassa huudetaan kurkku suorana. Onneksi isi tuli sopivasti töistä kotiin (ja siihen sitä herättiinkin). Minä olen leikkinyt aamupäivän yksikätistä kodinhengetärtä (käynyt kaupassa, tehnyt ruokaa ja leiponut). Nyt bloggaan!

Yksikätisenä aloitin neuloa sitä kuuluisaa raitahuivia ja se on edelleen muutamaa kymmentä senttiä vajaa. Sen lisäksi Kukkilintu-lapasista puuttuu toinen puolisko ja olen saanut valmiiksi Joulupuu-keräykseen Pirate Mittensit 9-vuotiaalle pojalle. Mallihan on kaikille tuttu 4h:n lapaskilpailusta HelloYarnin ohjeista. Kas tässä:


Malli: Pirate Mittens
Lanka: Jämäseiskaveikkoja mustaa ja valkoista
Puikot: 2,75 KnitPicksit että tulis tarpeeks pienet lapaset

Tämä takki taas valmistui jo syyskuussa ja on ollut kovassa käytössä. Koko alkaa vain olla jo aika nafti hihojen pituuden osalta. Miehen mielestä ihan liian hippitakki, mutta äiti tykkää ja poika käyttää mukisematta.


Malli: Baby Surprise Jacket kirjasta Knitting Workshop (neulominen onnistui pelkkien nuottien avulla)
Lanka: Hyvin marinoitunutta, vääränväristä Noro Silk Gardenia, olisiko 3 kerää.
Puikot: 3,5 mmJa koska lama on jo ovella ja tulot pian kakspuolsataa, niin pitää kuluttaa. Syksyn aikana olen ostellut kirjoja, ihania uutuuksia ja sellaisia, joista olen haaveillut monta vuotta. Ylimpänä uusin kimppatilaus:Ja Paypalkin on ollut käytössä:

8 kommenttia:

 1. Kauniit lapaset:)!

  VastaaPoista
 2. Aivan 4H:n lapaskilpailusta, kyllä ottaa pattiin jos oisin itse tuon ikäisenä oikeesti suunnitellut lapaset ja tehnyt ne. Sitten toiset jyrää nettiohjeilla läpi.

  Nätit lapaset!

  VastaaPoista
 3. Lapaset on kyllä kauniit ja muodikkaat.

  VastaaPoista
 4. Kiva BSJ!

  Lapaskilpailu oli kyllä nolo juttu. Mielestäni virhe olisi jotenkin siististi pitänyt julkisestikin korjata (minulta ainakin on mennyt ohi, jos näin on tapahtunut?), jotta nuorille välittyisi kuva siitä, että tuollainen peli ei vetele. En siis kannata julkista häpeäpuuta, mutta joku siisti korjaus jossa vedotaan väärinymmärrykseen tms. Ehkäpä olen vain vähän nipo :)

  VastaaPoista
 5. Hyvää joulun aikaa sinulle! :)

  VastaaPoista
 6. Mukavaa ja lankaisaa uutta vuotta 2009!

  VastaaPoista
 7. Mun blogissa on sulle jotain mukavaa:)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi15.10.13

  Ihanat lapaset! :) Alkoi kovasti kiinnostaa, että kuka mallin loppujen lopuksi suunnitteli. HelloYarn vai 4h:lainen?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!